Visie

Waarom wij dit werk doen

Wij geloven in de kracht van muziek. De mensen die we vertegenwoordigen leven muziek, ze zijn muziek. Ze ontroeren met hun muziek, ze omarmen met hun muziek, ze troosten met hun muziek. Zelf hebben we dat honderden keren ervaren in ons leven. Als musicus bij uitvaarten, in concerten, als producent van nieuwe producties en als we spelen met en voor onze kinderen.
We zien veel musici die dromen hebben maar niet bereiken wat ze zouden kunnen bereiken. Wij willen door onze kennis en ervaring jou helpen om verder te komen.

Hoe wij te werk gaan

Dit is onze manier: wij committeren ons aan jouw ensemble. Onzichtbaar op het podium, maar zichtbaar ernaast en erachter voor de mensen die ons moeten zien. Jouw succes is ons succes, jouw plezier ons plezier. Wij zetten alles in wat we hebben aan middelen om jou vooruit te helpen.

Wat wij voor je doen

Dit is voor jullie eigenlijk het saaiste gedeelte, maar voor ons heel leuk. Acquisitie, marketing, fondsenwerving, promotie. Kortom, het hele zakelijke gedeelte nemen wij voor onze rekening. We houden je scherp als musicus, we zijn de luis in je pels. We stellen lastige vragen, zelfs over programmering, om zo tot een betere propositie te komen. Ons gezamenlijke succes hangt af van onze gezamenlijke inzet. Van jou verwachten we ook inzet: hoe sneller we schakelen, hoe meer we voor je kunnen betekenen.